Publicat de: tomescu | septembrie 30, 2010

Procesul de la ICCJ dintre Marian Toma si BCR s-a amanat pentru 26 ianuarie. BCR este aparata de Valeriu Stoica!


Procesul de astazi de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) dintre Marian Toma, romanul care plateste cea mai mica dobanda la credit de Euribor plus 1,5% in urma unei decizii executorii a instantei din Ploiesti, si BCR, cea mai mare banca din Rmania, s-a amanat pentru 26 ianuarie 2011, a declarat pentru incont.ro Marian Toma.

Era primul termen si a fost amanat pentru 26 ianuarie 2011. S-au depus documente din partea ambelor parti. Nu am cum sa comentez daca e un termen prea lung sau unul prea scurt. Asteptam noua infatisare”, a explicat Marian Toma.

El a adaugat ca pana la viitorul termen, decizia Curtii din Ploiesti ramane in picioare si va plati in continuare o dobanda formata din Euribor plus 1,5% – marja.

BCR a fost aparata in procesul de la ICCJ de fostul ministru al Justitiei, Valeriu Stoica, vicepresedinte al PDL, partid aflat la guvernare.

„Domnul Stoica a spus in fata instantei ca BCR nu a fost niciodata sanctionata contraventional de catre ANPC pentru cazul acesta si ca atare nici nu a platit vreo amenda. Noi avem date certe ca acest lucru s-a intamplat. Vom vedea ce va spune instanta cand va vedea documentele”, a mai spus Toma.

Cititi restul AICI.


Lasă un comentariu

Categorii