Publicat de: tomescu | ianuarie 21, 2009

M-am saturat de Oana Roman


oana roman

oana roman

Ma uit la televizor, in presa scrisa sau pe net la stiri si dau de Oana Roman si incerc sa ma dumiresc ( nu ca as avea vreo sansa 🙂 ) ce e cu atata Oana Roman. Spun ” atata” nereferindu-ma la dimensiunile ei, mai mult decat rubensiene ( sic ), ci la atata mediatizare.

Intrebare: O fi si ea vreo vedeta?

Intrebari: In afara de ” fata cea mica a fostului premier Petre Roman„, mai are si alte merite? Poate ar fi bine sa vedem parerea fostului ei coleg de emisiune de la „Rai da’ buni”, unde Oana aparea o data pe saptamana, in virtutea contractului ei semnat cu Intact? Cine plateste pentru aparitia ei la susnumita emisiune: ea, pentru vizibilitate sau Intact pentru rating? Oare e de ajuns sa-ti fluturi vuitonul si hermesul cu nonsalanta prin Bamboo ca sa faci parte din elita pitzipoancelor „cu rating”? Si intrebarile pot continua la nesfarsit.

Cred ca e destul de frustrant pentru o persoana care a studiat la Sorbona sa nu reuseasca mai nimic pe malurile Dambovitei, pentru ca a te ocupa de imaginea unui club la care mai esti actionar chiar nu inseamna mare lucru. Sa traiesti cu sentimentul de frustrare ( caci in ciuda aparentelor este evidenta frustrarea ), cum ca ai cheltuit degeaba banii celebrului tau tata pe la scoli inalte, ca arati cum arati si nu prea ai ce face, ca iubitii tai nu sar de statutul de stripper sau junior, trebuie sa fie destul de greu.

Dar mai greu cred ca trebuie sa fie pentru parinti vazand ca in ciuda eforturilor lor financiare deloc mici, au la usa doar o loaza, ce-i drept cu staif.


Răspunsuri

  1. Absolut de acord. M-am saturat sa o tot vad pe aceasta fatuca. In ultimul timp apare cu mama, sora si nepoata. In formula completa. Daca ar veni si Silvia s-ar inchide cercul.

    http://WWW.vioricadobre.wordpress.com

  2. Nu e deloc rea ideea. Pe cand ii vom vedea pe cei de mai sus la reconciliere, invitati la „Duminica in familie” de catre Mihaela Radulescu (viitoare Mihaela Tiganu), like a big happy family?


Lasă un comentariu

Categorii